Een bijzonder geslaagd Sinterklaasfeest

Op zaterdag 3 december bracht Sint, samen met twee van zijn Pieten, een bezoekje aan onze school. Zo’n 35 kinderen en minstens zoveel ouders waren in het prachtig versierde zaaltje naast onze leslokalen bij elkaar gekomen om de Sint te verwelkomen. Het was een bijzonder geslaagd feest, met lekkere drankjes en hapjes (meegenomen door de ouders, waarvoor dank!). Alle kinderen mochten om de beurt bij Sinterklaas komen voor een kletspraatje en een handje pepernoten. De leerlingen van school speelden een klein toneelstukje en zongen “Zwarte Piet ging uit fietsen” en iedereen mocht naar voren komen om met de Pieten te dansen. Na afloop kregen de kinderen een heus “Pietendiploma” mee naar huis. Dankjewel Sinterklaas, dat je ook dit jaar weer de tijd hebt genomen om naar Firenze te komen!

foto-sinterklaasfeest-ntc-firenze