Juf Joyce en juf Richelle nemen afscheid

Onlangs namen we afscheid van twee lieve juffen: Joyce en Richelle. Richelle verhuisde met haar vriend terug naar Nederland en de “doordeweekse” baan van Joyce werd steeds drukker en daardoor steeds lastiger te combineren met haar lesgeven op zaterdag. Joyce blijft als invalkracht aan onze school verbonden, dus van haar hoeven we gelukkig nog niet definitief afscheid te nemen.

groepsfoto-met-ouders-29-10-16

Na afloop van de les kwamen de ouders om met een glaasje bubbels te proostten op de toekomst van de juffen. Ze werden uitgebreid in het zonnetje gezet door voorzitter Piet en verrast met een bloemetje en een prachtige boekwerk vol tekeningen van de kinderen. We wensen Joyce, na jarenlang vroeg opstaan op zaterdag, een heleboel heerlijk rustige en ontspannen weekenden toe en hopen dat Richelle het heel erg naar haar zin gaat krijgen op haar nieuwe-oude school in Utrecht! Maar…. wat zullen wij ze missen!!! Zoals één van de kinderen terecht opmerkte: “waarom heet het eigenlijk een afscheidsfeest, afscheid nemen is toch helemaal niet zo leuk?”.